HTML

Szerzők

Proletárok

Külvárosi proletár vagyok. Ez a blog rólam és az engem érdeklő dolgokról fog szólni. Meg lehet majd másról is. :)

Linkblog

Mindennapos finn metál.

d3athpr00f 2010.06.25. 18:39

Mit tudunk Finnországról? Az ott lakó finnek talán távoli rokonaink, ott van még a Nokia meg a Finlandia. (Amiből mellesleg rengeteget isznak, hogy be ne fagyjon a picsájuk. Ezt egy finn srác mondta nekem pár pohárka whiskey után) Ja és persze nagyon jó a metáljuk. Gondolok itt akármelyikre ami onnan jön. Egy finn proletárapuka elviszi templomba vasárnap reggel prolicsaládját ahol akár már kaphatnak metál misét is. A pap gondolom elhörgi az az napi példabeszédet miközben iszonyatosan orgonáznak és fürészelnek a háttérben. Utánna pedig a gyerekeknek is kell okulni valamiből. Mondjuk HeviSaurusból:

Hannah Montana meg Papp Rita gyakorlatilag elmehet a picsába nem?

A dinójelmezekben amúgy mindenféle metál zenészek vannak szóval ez azért mégsem egy ilyen média által felsztárolt szarság. A zenészek azzal tesznek a gyerekekért, hogy zenélnek nem játékot osztanak karácsonykor mint Magyarországon. (ugye Viva Teleton?)

Címkék: metál finn dínó papp rita finország hevisaurus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbproli.blog.hu/api/trackback/id/tr362110081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása